Groei met ons mee!

Word nu lid

* 12 oktober: Startersplatform

Ben je in de afgelopen 3 jaar gestart met een eigen onderneming of ben je van plan er een te starten? Kom dan naar het Startersplatform Haarlemmermeer op woensdag 12 oktober in het gemeentehuis in Hoofddorp.

Thema van deze avond: Free Publicity. Gastspreker is Jerry Helmers. Als senior communicatieadviseur heeft hij de CommunicatieCode ontwikkeld, een helder stappenplan bestaande uit de 13C’s van communicatie waardoor organisaties en bedrijven effectiever hun marketingdoelstellingen bereikten. Jerry is ook voorzitter van De Nederlandse Debatclub en voorzitter van ZZP Netwerk Nederland en is woonachtig in Haarlemmermeer. Voor de Financiële Telegraaf schrijft hij een prikkelende column over ondernemerschap. Zijn motto: Je kunt pas verbinden als je de verschillen durft te benoemen.

De avond begint om 19.00 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Deelname is gratis, maar we verzoeken je wel om je aan te melden via  www.haarlemmermeer.nl/startersplatform Daar vind je ook meer informatie over het programma.

Trackback van jouw site.