Groei met ons mee!

Word nu lid

* 27 oktober: bijeenkomst glasvezel

Graag nodigen wij u uit om donderdag 27 oktober de gratis  kennisbijeenkomst van Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen (PHB) bij te wonen. De bijeenkomst staat dit keer in het teken van  ‘Glasvezel op (bestaande) bedrijventerreinen’.

Duncan van Lieshout, netmanager van Netoperator Nederland B.V., zal ons allereerst inwijden in de wereld van glasvezel. Wat is glasvezel eigenlijk, welke voordelen biedt het bedrijven en zijn er mogelijk obstakels bij de aanleg op bestaande bedrijventerreinen? Na deze introductie zal Duncan ons vertellen over het proces van de aanleg van een glasvezelnetwerk op ABP Lijnden. Hoe is bijvoorbeeld de financiering geregeld? Welke oplossingen zijn gekozen en waarom?

Rob Verhoeff, Controller/Projectleider Vastgoed van SADC, vertelt vervolgens over de ontwikkeling van het nieuwe bedrijventerrein Schiphol Trade Park in Hoofddorp en wat de rol van een glasvezelnetwerk daarin speelt.

Tot slot informeren wij u aan de hand van een praktijkvoorbeeld over de uitrol van een glasvezelnetwerk op Bedrijventerrein Uithoorn.

Datum en tijd
Donderdag 27 oktober
15.00 tot 17.00 uur

Locatie
Provinciehuis Noord-Holland
Zaal: Amfitheater
Houtplein 33 
2012 DE Haarlem

Aanmelden
U kunt zich ook alvast aanmelden door een mail te sturen naar Monci Klein Langenhorst.
Mocht u zich al hebben aangemeld, dan hoeft u dat niet nog een keer te doen.

Graag tot dan!
 
Harm de Boer
Frank Voorbergen
Frans van der Beek

Trackback van jouw site.