Groei met ons mee!

Word nu lid
Beursvloer-108

* 3 november: Beursvloer Haarlemmermeer

Op vrijdag 3 november 2017 bent u van harte welkom tijdens de 13e Beursvloer Haarlemmermeer in het Raadhuis Haarlemmermeer in Hoofddorp. Om 15.30 uur kunt u inlopen waarna om 16.00 uur de Beursvloer officieel geopend wordt door wethouder Tom Horn en Renata Fideli, directeur MeerWaarde.

De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend event van de Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer waar geen aandelen worden verhandeld, maar vrijwilligerswerk. Deze vorm van matchen op lokaal niveau bewijst nog steeds én steeds meer zijn waarde.

De Beursvloer is een plek waar dynamische ontmoetingen plaatsvinden. Er worden direct, snel en resultaatgericht matches gemaakt. Maatschappelijke organisaties die actief zijn in Haarlemmermeer dienen vooraf hun hulpvragen in, zodat u heel bewust kunt kiezen hoe en waarmee u wilt bijdragen.
Via verbindende mensen op De Beursvloer genaamd ‘hoekmannen’ – waaronder voorzitter Ondernemend Hoofddorp Dick Hulsebosch – of de spreekstalmeester kunt u de organisatie(s) waar u iets voor wilt betekenen ontmoeten en bepalen of de juiste wederzijdse ‘klik’ aanwezig is om een match met elkaar aan te gaan.

Het afsluiten van een match is pas compleet nadat de vragende partij u ook weer een tegenprestatie biedt. Alles kan gematcht worden, zolang het met gesloten beurs is.

Op deze wijze vergroot en versterkt u het netwerk van uw bedrijf, worden uzelf en uw medewerkers geïnspireerd, nemen we met elkaar verantwoordelijkheid voor een Haarlemmermeer met glans en geeft u handen en voeten aan de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf.

Het evenement wordt afgesloten met een welverdiende netwerkborrel.

Aanmelden

http://www.vchaarlemmermeer.nl/beursvloer/inschrijven/