Groei met ons mee!

Word nu lid

* Aanmelden Ondernemersprijs H’meer

Op vrijdag 15 december wordt tijdens het MeerBusiness Ondernemersgala de Ondernemersprijs van Haarlemmermeer uitgereikt: een prijs voor Haarlemmermeerse ondernemingen met 3 of meer medewerkers.

Aan de hand van een quick-scan worden de bedrijven die zich aanmelden beoordeeld vanuit diverse invalshoeken, zoals strategie/visie, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, duurzaamheid, daadkracht, doorzettingsvermogen en in staat zijn om Ambassadeur te zijn voor het Haarlemmermeerse bedrijfsleven.

Een onafhankelijke jury, onder leiding van Ap Reinders, wethouder Ondernemerszaken gemeente Haarlemmermeer, zal uiteindelijk de 3 beste gekandideerde bedrijven bezoeken. Tijdens een circa 1,5 uur durend bedrijfsbezoek kan het bedrijf zich presenteren richting de jury. De Ondernemersprijs van Haarlemmermeer wordt uitgereikt door Theo Weterings, burgemeester van de gemeente Haarlemmermeer. 

Meedoen aan de verkiezing?
Iedere ondernemer kan zichzelf of een andere onderneming aanmelden. De verkiezing is een ware happening en de Ondernemersprijs wordt zeer gewaardeerd bij ondernemers. Gerco Tolsma, directeur van MeerBusiness zegt daarover: “We verwachten dit jaar wederom veel aanmeldingen. Wie is er nu niet trots op zijn bedrijf of op ondernemers uit zijn of haar bedrijven- of zakenkring. En wat is er nu leuker dan je collega-ondernemer op het podium te zien staan?”

Kent u ondernemingen die opvallend presteren of denkt u zelf in aanmerking te komen? Mail dan de bedrijfsgegevens naar: info@meerbusiness.nl 

Sluitingsdatum: 15 september.