Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * BLS Reclame winnaar Grote Ondernemersprijs

* BLS Reclame winnaar Grote Ondernemersprijs

bls-websiteDe uitreiking van de Grote Ondernemersprijs Haarlemmermeer tijdens het MeerBusiness gala 2016 afgelopen vrijdag was voor een aantal leden van Ondernemend Hoofddorp een spannende avond. Genomineerd waren BLS Reclame, Hulst Business & Casuals en de Arendshoeve. Voor de jury beslist geen makkelijke opgave om de beste ondernemer te kiezen uit deze drie familiebedrijven.

Gekozen werd voor BLS Reclame om dat zij met een duidelijke ondernemingszin groei realiseren door kwaliteit te bieden, altijd op de afgesproken tijd te leveren en constant vernieuwing door te voeren.

Het moge duidelijk zijn dat Dennis en Cindy Been en Jan Schalk meer dan gelukkig waren met deze uitslag. “We voelden ons met de nominatie al een beetje winnaar maar nu zijn we het echt”, vertelt Jan Schalk . “We genieten van alle reacties via social media en felicitaties als je gewoon aan het boodschappen doen bent. Een mooie waardering voor ons werk en van onze klanten. Des temeer redenen om de ingeslagen koers te blijven volgen en door te blijven gaan met het maken van mooie reclame-uitingen. Wij zijn super trots!”