Groei met ons mee!

Word nu lid

* Boeiende Kennis & Spijs bijeenkomst

Daan KempeDinsdag 4 april jl. heeft de tweede Kennis&Spijs bijeenkomst plaatsgevonden. Dit initiatief wordt gedragen door Jong Ondernemend Hoofddorp met als doel niet alleen jonge, maar ook jong gevestigde ondernemers een platform te geven binnen het netwerk van Ondernemend Hoofddorp.
Daan Kempe van DeBroodjesshop was verantwoordelijk voor de organisatie van deze avond en tevens gastheer, hij werd daarbij ondersteund door Restaurant De Hop 2.0 in de vorm van eigenaar Martijn Klaassen en Maaike Klomp die het ‘’Spijs’’ programma hebben samengesteld met overheerlijke hapjes en drankjes.
Het Fundament, gesitueerd onder de Joannes de Doperkerk, vormde het decor voor het avondvullende programma, waarbij de eerst ondernemers rond 17:30 uur binnen liepen.

Na het welkom door Daan en gezamenlijk gedineerd te hebben trapte Paul Bouman (gastspreker en gastvrijheid deskundige) het ‘’Kennis’’ programma af, waarbij hij alle ondernemers op een luchtige wijze meenam in de wereld van Gastvrijheid. Er werd door alle deelnemers vanuit hun eigen achtergrond openlijk gesproken over zijn of haar ervaringen betreffende het thema van deze avond.

Na afloop bedankte Daan Kempe alle aanwezigen voor hun komst en deelname, waarbij teruggeblikt kan worden op een succesvolle avond met ruim 30 ondernemers uit diverse branches.

Hierna was er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje, waarbij Pastoor Kees van Lent ook nog even kwam kijken en zelfs nog een aantal geïnteresseerde ondernemers een rondleiding heeft gegeven door de kerk.    

Het was weer een mooie bijeenkomst.   

Foto’s van de bijeenkomst staan in het album!