Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * Dutch Hotel Award 2018 voor Novotel Schiphol

* Dutch Hotel Award 2018 voor Novotel Schiphol

Vindingrijk team Novotel Schiphol wint Dutch Hotel Award 2018

Zoals elk jaar eindigde de strijd om de Dutch Hotel Award in een spannende climax. De drie finalisten, The Student Hotel Amsterdam City, Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Kapellerput in Heeze, presenteerden zich elk twee uur in hun eigen hotel aan de jury. Uiteindelijk deed Novotel dat in de ogen van de jury het beste. De creativiteit en lol die dit team uitstraalt, in combinatie met de goed uitgevoerde finaleopdracht, hebben hen de award opgeleverd. Het zilver ging naar The Student Hotel, Kapellerput pakte het brons.

Tijdens het twee uur durende finalebezoek van de jury sloot general manager Floris licht pas op het allerlaatst aan – hij vertrouwde er volledig op dat zijn mensen het verhaal van ‘team NASA’ (Novotel Amsterdam Schiphol Airport, NASA) minstens zo goed konden vertellen als hij, zo niet beter.

En dat team straalt enorm veel lol uit. Er heerst een zeer sterke teamspirit en het hotel faciliteert ook nadrukkelijk dat ‘wij-gevoel’. Zo mogen elke twee maanden alle medewerkers die in de voorgaande twee maanden jarig zijn geweest samen dineren in het hotel. Ook sporten collega’s regelmatig samen in de gym van het hotel, zo doen ze onder meer samen kickboksclinics. En als onderdeel van de finale heeft een delegatie van het team undercover de beide andere finalisten bezocht. In een hilarisch filmpje is te zien hoe ‘team Nasa’ Novotel-hartjes achterlaat in het naambord van Kapellerput en op de pooltafel van The Student Hotel.