Groei met ons mee!

Word nu lid

* Enthousiaste blazers gezocht!

Narrow BLAAS liggendVoor BLAAS! het festival klassieke muziek Haarlemmermeer dat één keer in de twee jaar wordt georganiseerd in Het Cultuurgebouw in Hoofddorp, worden enthousiaste blaasmuzikanten gezocht met minimaal 1 jaar ervaring op koperen en houten blaasinstrumenten. Voor meer informatie en inschrijven zie www.hetcultuurgebouw.nl. Deelname op vrijdag 10 november is gratis, deelname op 11 november kost € 7,50 incl. drankje en broodje.

BLAAS!
BLAAS! wordt georganiseerd op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november en is met name gericht op het kennismaken met, deelnemen aan en vooral genieten van klassieke muziek voor jong en oud. De mannen van het Amsterdam Brass Quintet (ABQ) zijn dit weekend onze ‘artists in residence’. Dat doen ze op eigentijdse wijze samen met friends en in samenwerking met lokaal talent.

Trompettisten
Speel je trompet, meld je dan aan om op vrijdag 10 september om 20.30 uur te spelen met minstens 20 andere trompettisten in de Kleine Zaal van De Meerse. Je speelt dan samen met het Amsterdam Brass Quintet de triomfmars van Aida va nVerdi tijdens het openingsconcert van Blaas! Deelname en toegang is gratis. Om 19.30 uur start eerst nog de repetitie bij Pier K Hoofddorp. Graag wel inschrijven via het inschrijfformulier (te verkrijgen bij de balie van Pier K) en de website www.hetcultuurgebouw.nl.

Blazers
Ben jij een bevlogen blazer, meld je dan aan om mee te bouwen aan het magische familieconcert ‘De Tovenaarsleerling’ op zaterdag 11 november. ‘De Tovenaarsleerling’ wordt een spannende voorstelling vol muziek, theater en spektakel. Naast muziek uit Harry Potter speelt het ABQ klassieke toverdeunen van Paul Dukas uit de notenkraker van Tsjaikovski. Je kunt individueel meedoen of samen met je blaasensemble/orkest. Deelname is € 7,50 per persoon incl. drankje en broodje. Om 14 uur start de repetitie in de Passage van Het Cultuurgebouw. Om 18 uur eten we samen een broodje en om 19.30 uur start de voorstelling in de Kleine Zaal van De Meerse. Graag wel inschrijven via het inschrijfformulier (te verkrijgen bij de balie van Pier K) en de website www.hetcultuurgebouw.nl.