Groei met ons mee!

Word nu lid

* Fabian Nagtzaam vertrekt bij MKB

Na bijna 10 jaar vertrekt Fabian Nagtzaam bij MKB. Vanaf 1 juni zal hij als directeur-bestuurder van de Supportersvereniging Ajax aan de slag gaan. 

Fabian heeft zich vanaf het begin ingezet om middels samenwerking met verschillende stakeholders een beter ondernemersklimaat te creëren binnen de gemeentegrenzen van Haarlemmermeer, maar ook in de rest van Noord-Holland. MKB is hem dan ook meer dan erkentelijk voor zijn tomeloze inzet, doorzettings- & organisatorisch vermogen. In allerlei dossiers heeft hij zich bij de gemeenten, provincie en het Rijk altijd vanuit het ondernemersperspectief laten gelden en daarmee de Polder maar zeker heel Noord-Holland een stuk ondernemender gemaakt dan deze 10 jaar geleden was.  

Ook namens het Haarlemmermeers Ondernemers Platform (HOP) – waarvan Ondernemend Hoofddorp ook deel uitmaakt – geldt hetzelfde: Fabian heeft zich ook daar enthousiast en met volledige inzet hard gemaakt voor de belangen van Ondernemend Haarlemmermeer! Wij danken hem dan ook voor de bijzonder fijne samenwerking en wensen hem alle succes en plezier in zijn nieuwe job.