Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * Geld verdienen met duurzame initiatieven
Zonnepanelen 1

* Geld verdienen met duurzame initiatieven

Als een bedrijf werkt aan energiebesparing en -verduurzaming, dan heeft dat meteen een grote impact. Heb jij bijvoorbeeld al eens gedacht aan zonnepanelen op jouw bedrijfspand? Al 55 bedrijven in Haarlemmermeer schreven zich in voor de inkoopactie. Zo werken we allemaal mee aan een energie-leverend Haarlemmermeer! En ga je er tevens geld aan verdienen.

En niet enkel op energievlak kun je als bedrijf meewerken. Er ligt ook een grote uitdaging in de bewustwording van duurzaamheid. Laat een nieuwe generatie kennis maken met duurzaamheid in praktijk: nodig onze Young Sustainables uit. Laat hen zien dat duurzame principes en werkwijzen leuk, interessant en lonend zijn! 

Heb jij al gehoord van onze MeerZwam-beweging? Ook als bedrijf kun je hieraan meedoen! Misschien eten jullie binnenkort wel oesterzwammen-kroketjes van eigen gekweekte zwammen. En zelf met je collega’s in beweging? Ga een keer samen de omgeving van jullie werkplek opruimen. Dat is gezellig, actief en het levert een schone buurt op!

Hebben jullie op het werk zelf een heel goed, duurzaam idee? Doe mee aan Het Groenste Idee 2018 en maak kans op €10.000,- om jullie idee uit te voeren! We zijn op zoek naar duurzame initiatieven niet alleen hun eigen leefwijze verbeteren, maar ook bijdragen aan een toekomstbestendig Haarlemmermeer.

Met vriendelijke groet, 

Arjanne Lagendijk,
Directeur NMCX Centrum voor Duurzaamheid