Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * Inloopspreekuur bij Dunweg Uitvaartzorg

* Inloopspreekuur bij Dunweg Uitvaartzorg

Geïnteresseerden uit Hoofddorp en omgeving kunnen vanaf woensdag 6 juni voor informatie en advies over uitvaarten en wat daarbij komt kijken, terecht op het inloopspreekuur van Dunweg Uitvaartzorg. Dit spreekuur vindt iedere eerste woensdag van de maand plaats van 9.00 tot 10.00 uur aan de Achterweg 40 in Hoofddorp.

Dunweg Uitvaartzorg wil graag haar kennis en expertise over uitvaarten met u delen. Want vroeg of laat: iedereen krijgt ermee te maken.

Een vrijblijvend inloopspreekuur biedt u een laagdrempelige mogelijkheid om kennis met Dunweg te maken. Zo kunt u een kijkje nemen in een van de drie zalen van het uitvaartcentrum,  de 24-uurs suites of de mooie tuin bewonderen. En u laten informeren over de diverse mogelijkheden van een uitvaart door een van de medewerkers. De koffie staat klaar.

Een afspraak maken is niet nodig. Op www.dunweg.nl/inloopspreekuur staat meer informatie over het spreekuur vermeld.

Uw uitvaart vooraf geregeld
De maatschappij om ons heen verandert. In toenemende mate zien we dat mensen niemand om zich heen hebben om de uitvaart te regelen. Of dat er sprake is van een samengesteld gezin, waar de onderlinge samenwerking niet altijd optimaal is. Wat is dan prettiger dan om alles zelf te hebben geregeld? Kom naar het inloopspreekuur voor meer informatie.

Heeft u vragen?  
Dunweg denkt graag met u mee over een mooi afscheid. Voor kosteloos en vrijblijvend contact: T 023 563 35 44 of info@dunweg.nl