Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * Van Luling BOG 1 jaar zelfstandig actief

* Van Luling BOG 1 jaar zelfstandig actief

Jon van Luling startte op 1 juni 2016 Van Luling Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) en is nu – exact 1 jaar later – niet meer weg te denken als zelfstandig bedrijfsmakelaar in de regio’s Haarlemmermeer, Schiphol en Aalsmeer.

Met een eigen kantoor op Schiphol-Rijk en een groot lokaal netwerk heeft Jon van Luling in korte tijd een succesvol bedrijfsmakelaarskantoor opgezet. Makelaarsdiensten vormen de spil van de werkzaamheden, maar daarnaast is Van Luling ook gecertificeerd voor taxaties van commercieel vastgoed. Ook voor beleggingspanden en advisering op het gebied van bedrijfshuisvesting is dit VBO Makelaar lid in te schakelen. Een gezonde mix tussen (ver)huur, (ver)koop en taxatie.

Het starten van een eigen onderneming is een grote stap, maar zo ervaart Jon dat niet. Jon is ambitieus, deskundig en is een servicegerichte makelaar die met een ‘no-nonsense’ aanpak en een frisse blik als uitstekende partner kan worden aangesproken voor het bemiddelen in en taxeren van bedrijfs- en kantoorruimten.

Met Van Luling BOG als sterke speler hebben de gebruikers, beleggers en vastgoedontwikkelaars in Haarlemmermeer, Aalsmeer en omgeving meer keuze tussen de aanbieders van bedrijfsmatig vastgoed. De vele aanvragen in het eerste jaar, variërend van de verzorging van enkele deeldiensten tot een totaaladvies, laten zien dat de komst van Van Luling gewaardeerd wordt. We gaan nog veel van Jon horen!

Voor meer informatie en het actuele aanbod, kijk op www.vanlulingbog.nl of bel Jon direct op 06 – 13 49 20 11.