Groei met ons mee!

Word nu lid

* Kerstborrel gezellig en druk

thf_1714

 

Het was meer dan een prachtige avond, heel anders dan vorig jaar in de Joannes de Doperkerk, maar zeker net zo bijzonder. Michel Brandt en Ton Verstraten hadden verschrikkelijk hun best gedaan om ook de inwendige mens te laten genieten. En dat is zonder meer gelukt. Bijzondere stamppotten, heerlijke hapjes op tafel, salades… Maar ook volop drankjes, bier van de tap…
En dat alles in de remise van de Brandweerkazerne Hoofddorp, die door de dames en heren van de brandweer gezellig was ingericht. Hans de Jong had ’s middags grote heaters neergezet, zodat het ook nog eens aangenaam warm was.

 

Arjan Smit, commandthf_1682ant van de Brandweer Kennemerland, vertelde in het kort iets over de werkzaamheden van de brandweer, wat veel meer is dan uitsluitend een brand blussen. Tot slot wenste voorzitter Dick Hulsebosch iedereen mooie feestdagen en een succesvol 2017.

Dan opeens gaat het alarm af en zijn we getuige van het uitrukken van de brandweer! Wat een teamwork! Bijzonder om het van zo dichtbij mee te maken.

In het foto album op de website staan alle foto’s, met dank aan Ton Hofstra Fotografie die er weer een prachtige reportage van heeft gemaakt.