Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * Lamme Groep eerste lid AMbassador club

* Lamme Groep eerste lid AMbassador club

AM match heeft iets nieuws: de AMbassador club. Als eerste lid is Lamme Groep toegetreden. Een keuze die weinigen zal verbazen. Want de samenwerking tussen beide bedrijven gaat al lang terug en is onlangs weer verlengd voor een periode van ieder geval twee jaar.

Anton van den Hoed (links op de foto), nu aan het roer van Lamme Groep, maar eerst 15 jaar directeur van AM match: “Beide bedrijven zetten zich actief in om mensen die thuis zitten weer aan het werk te krijgen. We kijken verder en zien vooral de mogelijkheden van mensen. Bij Lamme Textiel stellen we banen beschikbaar. AM match levert geschikte kandidaten en zorgt voor de juiste begeleiding. Zo kunnen er in ons bedrijf veel mensen werken, die elders misschien niet aan de bak komen. Bij ons krijgen ze wel een kans. Het is motiverend te zien dat het hebben van werk vaak zo’n positieve invloed heeft op hun leven. Daar doen we het voor.”

Ook AMbassador worden?
Voor bedrijven die het werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een warm hart toedragen is de AMbassadors club opgericht. Bent of kent u zo’n bedrijf? Neem dan contact op met Lex Vonk (rechts op de foto), directeur AM match om de mogelijkheden voor toetreding te bespreken.

Lex Vonk – E vonk@ammatch.nl – T 06 – 51786139