Groei met ons mee!

Word nu lid

* Lexpoint VW up! voor Adamas

Burgemeester Theo Weterings heeft onlangs het nieuwe logo van Adamas Inloophuis onthuld ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Dit gebeurde door de feestelijke onthulling van de Volkswagen up! die  door Lexpoint ter beschikking is gesteld aan Annelies Osinga, coördinator van het Adamas Inloophuis.

“Voor Lexpoint past deze sponsoring prima binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beleid van ons bedrijf. Verder gebruiken wij al vele jaren de alleszeggende pay-off ‘Mensen maken het verschil’, maar pasten dat voor deze auto aan in ‘Met deze auto maakt Lexpoint het verschil voor het Adamas Inloophuis’ aldus directeur Ton van der Horst.

Adamas Inloophuis heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een onmisbare schakel in de zorgketen voor mensen die – zelf of in hun omgeving- met kanker te maken krijgen in de Haarlemmermeer. Om de verwerking daarvan dragelijker te maken is dit initiatief destijds gestart. Zoals de naam al aangeeft gaat het om een voor ieder toegankelijk Inloophuis. Dat staat aan de Eugenie Previnaireweg in het centrum van Nieuw-Vennep en biedt mensen de mogelijkheid om langs te komen. Voor een gesprek, het delen van ervaringen en/of het stellen van vragen is er een warme, huiselijke omgeving, waar het lang niet alleen maar verdrietig is. Er wordt veel gelachen, soms gehuild en er is altijd een luisterend oor bij de gastvrouwen en -heren. De vrijstaande villa telt meerdere ruimten waardoor het ook mogelijk is om er creatieve activiteiten tot organiseren, maar ook yoga, tai chi en andere ontspanningsactiviteiten. Voor kinderen en jongeren is er een aparte ruimte.