Groei met ons mee!

Word nu lid

* Mastercourse Start-Up Scale-Up

Hoe ontwikkel je je onderneming succesvol van Start-Up naar Scale-Up? Na het opstarten van je onderneming komt namelijk de grootste uitdaging: een succesvolle doorgroei en continuïteit realiseren. De ontwikkelingen in de samenleving en economie gaan razendsnel. Verzeker jezelf daarom van deze kennis om handen en voeten te geven aan jouw doorgroeiplan. De basis voor een succesvolle onderneming.

De Mastercourse – georganiseerd door de HvA in samenwerking met MKB Amsterdam – besteedt aandacht aan opstart en doorgroei van business. Wat kun je leren van succesvolle ondernemingen? Hoe kun je waarde creëren, kansen benutten en risico’s beperken in de snel veranderende economie? Wat is er nodig om de bedrijfsvoering (zowel intern als extern) zo te organiseren dat je flexibel kunt inspelen op de toekomst?

Behandeld worden de levenscyclus van ondernemingen, de positionering van de onderneming en de rol van de ondernemer. De insteek is pragmatisch. Naast het opdoen van kennis, wordt er aan een eigen doorgroeiplan gewerkt. Dit persoonlijke plan zal dan ook het resultaat zijn van de Mastercourse. 

Deze Mastercourse bestaat uit drie cursusdagen: 13 oktober, 10 november en 8 december 2017.

Kosten: 950 euro (ex btw) voor de colleges en 60 euro voor de boeken.

De kosten voor deze Mastercourse kunnen voor ondernemers aangemerkt worden als zakelijke kosten. Ze kunnen ten laste worden gebracht van het ondernemingsresultaat als scholingskosten. Informeer vooraf bij uw belastingadviseur; de HvA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor deze informatie.

Info en aanmelden: www.hva.nl/startupscaleup