Groei met ons mee!

Word nu lid
1992-Goulmy-ROC-INTO B-lancering-lage resolutie

* Nieuwe AMbassadors

Met het aanbieden van werkplekken aan Participatiemedewerkers uit de regio Amstelland en Meerlanden dragen MBO College Amstelland in Amstelveen en MBO College Airport in Hoofddorp bij aan een verhoging van de lokale, sociale participatie en ondersteunt hiermee de uitvoering van de Participatiewet.

Momenteel werken medewerkers via AM match bij MBO College Amstelland en MBO College Airport in de functie van teamondersteuner, assistent facilitairmedewerker en receptiemedewerker.

Nel van Neerven, directeur Onderwijs van beide mbo-colleges, onderstreept de samenwerking en is op 5 april jl. toegetreden tot onze AMbassador club. Een club van ondernemingen die ons een warm hart toedragen en promoten bij collega bedrijven. 

Ook AMbassador worden?
Voor bedrijven die het werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een warm hart toedragen is de AMbassadors club opgericht. Bent of kent u zo’n bedrijf? Neem dan contact op met Lex Vonk, directeur AM match om de mogelijkheden voor toetreding te bespreken: E vonk@ammatch.nl en T 06 – 517 86 139.