Groei met ons mee!

Word nu lid

-> -> Ontdek Hoofddorp !!!!

HRLM-1705 Ontdek Hoofddorp_UITagenda_V01Nieuwe, aparte ervaringen op doen? Kom dan op zaterdag 30 september naar Ontdek Hoofddorp! In 24 uur, van 06.00 tot 06.00 uur, is er veel te zien en te beleven – of je nu van ver komt, of je eigen buurt wil (her)ontdekken. Winkels, cafés en culturele instellingen organiseren bijzondere en eenmalige activiteiten.

Tijdens Ontdek Hoofddorp begin je bijvoorbeeld om 06.00 uur met een sportieve work-out, neem je een kijkje achter de bowlingbaan, ga je op verkenning met de brandweer, trouw je voor één dag, schilder je in het donker of ga je op de thee in de moskee.

De dag (en nacht) biedt tal van verrassende activiteiten voor jong en oud. Kortom: reserveer deze datum alvast in jouw agenda! De gemakkelijkste manier om Hoofddorp te ontdekken is per fiets. Hop van activiteit naar activiteit en laat de auto zo veel mogelijk thuis.

Voor de volledige omschrijving per activiteit, tickets en aanmelden klik op: https://www.uitinhaarlemmermeer.nl/evenement/q/idevenementen/338/title/ontdek-hoofddorp