Groei met ons mee!

Word nu lid

* Oproep Groene Loper Festival

Op zondag 25 juni staat het 6e Groene Loper Festival gepland. Na 5 succesvolle edities is het festival uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement in Hoofddorp Winkelstad. Het festival staat voor duurzaam, eerlijk, lokaal, milieuvriendelijk, eigentijds, puur en lekker consumeren. Maar het is vooral een verrassend, sfeervol en eigentijds evenement.

Bezoekers kunnen duurzame producten en diensten zien, proeven, ruiken, voelen, proberen, ervaren, geïnspireerd rake, kopen én genieten van verrassende optredens, workshops en straattheater. Kortom een pure belevenis voor jong en oud, en een mooi platform waar duurzaam consumeren op een leuke en laagdrempelige manier onder de aandacht wordt gebracht.

Maar … het Festival kan nog breder getrokken worden met nog meer mooie duurzame partijen, kleine en grote ondernemingen of personen, uit  Haarlemmermeer. Ook is de organisatie een hele klus. Daarom een oproep om deel te nemen, te ondersteunen bij de organisatie of financieel bij te dragen, zodat we het Festival kunnen behouden en versterken. Bij voorkeur breiden we onze Werkgroep uit. Hierin werken nu al jaren Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC) en NMCX nauw samen, maar versterking is van harte welkom! 

Interesse? Deelnemen? Mee-organiseren? Financieel ondersteunen? Mail ons via: info@hoofddorpwinkelstad.nl

Namens Bestuur Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum
Sonja Olthuis, Centrummanager