Groei met ons mee!

Word nu lid

* Sinterklaas Bowling groot succes !

thf_0975Het jaarlijkse Ondernemend Hoofddorp familie-uitje vond plaats woensdag op 30 november: leden konden met hun kinderen gaan bowlen. De kleine ‘ondernemertjes in de dop’ hadden het reuze naar hun zin. Zowel tijdens het bowlen, al dan niet geholpen door papa en mama, als bij Sinterklaas en zijn Pieten. In een kring voor de Sint op de grond werd menig lied ten gehore gebracht. En op elke vraag had Sint een antwoord. Maar ook de ouders hadden enorm veel plezier. Jong en oud zat bij de Sint op schoot …..

Sinterklaas, uiteraard ook lid van Ondernemend Hoofddorp, deed de prijsuitreiking. De prijs voor het Beste Gezin werd aangeboden door Claus Bowling: een uurtje gratis bowlen voor het hele gezin. Dit werd gewonnen door Ronald Knuit en Justine Avis, met hun kinderen. De 3e prijs (baan 14) was voor Jaco, de 2e prijs (baan 16) ging naar Alister en de 1e prijs (baan 11) was voor Rody. De bekers kwamen bij Multivos vandaan, die er een klein prijsje voor rekende. Alle anderen kinderen kregen een heerlijke chocoladeletter, aangeboden door de Hema. Top!
Volwassenen kregen een eervolle vermelding; de titel Beste Man was voor Erik Verstraten en de Beste Vrouw voor Nicole Broersma.
Sinterklaas zelf was natuurlijk druk in deze tijd van het jaar en hij had Paul van den Brink als hulp-Sinterklaas gevraagd. Paul, één van de directeuren van Master Totaalinrichting, deed het werkelijk fenomenaal. Hij is bijna de echte Sint, compleet met een leger Zwarte Pieten.

Rik Balder (Boekuwzending.com), Bruno Gorgoni (Integrafica / de Huisdrukker) en René Klomp (Vakgarage Hartgerink en Klomp) waren verantwoordelijk voor de tweede editie van het Sinterklaas Bowling. Het was weer fantastisch geregeld! Ton Hofstra maakte weer een geweldige fotoreportage. De foto’s staan elders op de site in het foto album.