Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * Starbucks Store bij Shell Station Den Ruygenhoek

* Starbucks Store bij Shell Station Den Ruygenhoek

starbucks-den-ruygenhoekOp maandag 19 december is ’s ochtends om 06.30 uur bij Shell Station Den Ruygenhoek een Starbucks Store geopend. Dit Shell Station langs de A4 is de afgelopen periode verbouwd, waardoor de binnenkant van de shop veranderd is: de bakkerij is uitgebreid en er is een Starbucks Store gecreëerd.

“De toevoeging van de Starbucks Store aan ons station zorgt ervoor dat wij onze gasten een nog completer aanbod kunnen doen”, vertelt Dico Verwaal (Retailer Shell Station Den Ruygenhoek), “zowel qua assortiment als qua ontmoetingsplaats. Wij zijn er bijzonder content mee.”

De dagen voorafgaand aan de officiële opening heeft Starbucks Den Ruygenhoek haar deuren op bepaalde momenten al even geopend, zodat de medewerkers ‘live’ konden oefenen en nieuwsgierige gasten alvast kennis konden maken. Zowel het zakelijke publiek, toeristen op doorreis als enthousiaste particulieren wisten de Starbucks snel te vinden en liepen met een glimlach de deur uit na het nuttigen van een gratis drankje tijdens deze test fase. 
Allysa Kowalewski, Storemanager Starbucks, is blij: “Na weken van oefenen en proeven is het zo ver; onze eigen Starbucks Store is open! We kunnen niet wachten om een heerlijke koffie, frappuccino of iets anders lekkers voor onze gasten te maken en hen met een speciaal gevoel de Store te laten verlaten.”