Groei met ons mee!

Word nu lid
IMG_0003

* Succesvolle Kennis & Spijs bijeenkomst

De eerste Kennis & Spijs bijeenkomst werd donderdag 9 februari georganiseerd op locatie van Master Totaalinrichting te Hoofddorp. Dit was de eerste bijeenkomst in een reeks van zes die dit jaar gaan plaatsvinden. Doel van deze bijeenkomsten is tweeledig: jong gevestigde ondernemers met elkaar in contact brengen, maar ook de verbinding leggen tussen de jonge en de ervaren ondernemers om zo kennisdeling te stimuleren.

Joeri Loman van HeadFirst was verantwoordelijk voor de organisatie de eerste bijeenkomst. “We hebben een ontzettend gezellige en waardevolle avond gehad met ongeveer twintig deelnemers”, vertelt Joeri. “Rond zes uur trapte Michel Nijland de avond af met een korte introductie van het concept en doel van de avond. Nadat we gezamenlijk van een buffet hebben genoten, heeft Rik Balder ons meegenomen in het onderwerp ‘Scherpte’ in ondernemen. Naast het interessante verhaal ontstond door een aantal prikkelende vragen van Rik een interessante discussie. Hier is tijdens de borrel over nagepraat met elkaar. Ik denk dat iedereen die aanwezig was een aantal nieuwe mensen heeft leren kennen en we hebben van het onderwerp geleerd, waarmee het doel van de avond is gehaald.”

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door Master Totaalinrichting en Boekuwzending.com. “Ik wil via deze weg Eric van den Brink en Rik Balder hiervoor nogmaals danken”, besluit Joeri.

 

De volgende editie van de Kennis & Spijs bijeenkomsten zal op 4 april georganiseerd worden door Laura Barens en heeft als thema ‘Gastvrijheid’. We houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte!