Groei met ons mee!

Word nu lid

* Afgelasting Concours Hippique

Het zijn ongekende tijden, de verspreiding van het Corona-virus heeft Nederland en de rest van de wereld behoorlijk op z’n kop gezet. Het zorgt voor onzekerheid in bijna eenieders dagelijks leven.

 Om die reden moeten wij u helaas melden dat we besloten hebben om het Concours Hippique 2020 niet door te laten gaan. De gevolgen van de maatregelen rond het Corona-virus maakte dit besluit onvermijdelijk.

 Het is geheel onduidelijk hoelang de maatregelen van kracht zullen zijn. Wij willen daarom geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze deelnemers, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. 

De economische en personele gevolgen van de maatregelen zijn voor de ondernemingen van vele van onze sponsors en bestuursleden zeer ingrijpend. In dat kader kunnen wij van niemand verwachten op dit moment een immateriële en/of financiële bijdrage te leveren aan het concours.

Kortom, het is onder deze omstandigheden niet mogelijk en gepast om een feest te organiseren voor ruiters en bezoekers van het concours. 

 Wij danken u allen hartelijk voor het vertrouwen dat u in ons heeft getoond en alle werkzaamheden die al voor de voorbereiding van het evenement zijn gedaan. Dat is door ons bijzonder gewaardeerd.  Wij gaan ervan uit dat er volgend jaar wel weer een concours zal zijn.

Wij hopen dat jullie dan weer van de partij zijn.

 

Voor zover wij afspraken met elkaar hebben gemaakt voor het nu afgelaste concours, zullen wij voor de afhandeling met u in contact treden.

Wij wensen jullie allen veel sterkte en wijsheid in deze bijzondere tijd.

 

Namens het gehele bestuur

Dick Winters

Voorzitter