Groei met ons mee!

Word nu lid

* CROP Miljoenennota-ontbijt

Datum: woensdag 19 september
Locatie: CROP Miljoenennota-ontbijt
Tijd: van 08.00 tot 10.00 uur

Op de derde dinsdag in september is het weer Prinsjesdag. Deze dag wordt traditiegetrouw door de regering de Miljoenennota gepresenteerd. CROP Hoofddorp geeft op woensdag 19 september uitleg over de hoogtepunten uit de nota.

Belastingplan 2019
Wat is de begroting voor 2019? Wat zijn voor u als ondernemer de belangrijkste punten in het nieuwe Belastingplan? Op woensdag 19 september, de dag na Prinsjesdag, geeft CROP Hoofddorp uitleg over de Miljoenennota tijdens het Miljoenennota-ontbijt, dat door CROP Hoofddorp wordt georganiseerd, samen met het regionale Zakenplatform MeerBusiness, Duin & Bollenstreek in ’t Huys Dever in Lisse.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar de website van MeerBusiness.

https://db.meerbusiness.nl/agenda/item/event/254/Ontbijtbijeenkomst-Crop-Miljoenennota-ontbijt-in-t-Huys-Dever

Belastingadviseur Ton van Deijl is sinds 2011 (fiscaal) partner bij CROP.  Ton heeft bijna 20 jaar ervaring in de belastingadviespraktijk, met name in de advisering van MKB- en (groot)familiebedrijven. Zijn expertise ligt met name in het optimaliseren van de fiscale en juridische positie van het bedrijf en de ondernemer, want zakelijk en privé ligt vaak in elkaars verlengde. Ton praat u graag bij over de ontwikkelingen naar aanleiding van de Miljoenennota en welke mogelijkheden dat biedt voor u.