Groei met ons mee!

Word nu lid

* Drie nieuwe locaties EPA

Event Park Amsterdam (EPA) kan met trots melden dat zij vrijwel alle bestaande partners behouden voor het komende jaar. Er wordt zelfs uitgebreid! In de regio Haarlemmermeer gaan drie nieuwe locaties de samenwerking aan. 

In tijden van voorspoed 
“Op één eventlocatie na hebben al onze partners hun samenwerking voortgezet”, aldus Floris Licht, voorzitter van EPA, trots. “Daarnaast zijn wij blij te vermelden dat vanaf nu ook Stoomgemaal Halfweg, The Vincent Hotelgroup en C-Bèta bij EPA aangesloten zijn.” 

De nieuwe partners 
Stoomgemaal Halfweg is een sfeervolle meetinglocatie voor groepen tot zeventig personen. Daarnaast is het onderdeel van het erfgoed van Haarlemmermeer, wat de locatie extra bijzonder maakt. The Vincent Hotelgroep heeft twee mooie hotels in Hoofddorp met beide 3 sterren, het Hampton by Hilton en het Holiday Inn Express. Tot slot C-Bèta: één van de meest toonaangevende circulaire broedplaatsen in Nederland, gevestigd in een oude hoeve met diverse aansprekende meetingzalen. 

Een fijne toevoeging 
Licht geeft aan zeer content te zijn met deze uitbreiding en gaat uit van een goede samenwerking in de toekomst. “Wij zijn heel blij met deze drie nieuwe partners, met wie wij het locatie aanbod voor zakelijke- en particuliere meetings en events in Event Park Amsterdam opnieuw kunnen verbreden.”