Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * Etenbrengen.nl: online horeca platform

* Etenbrengen.nl: online horeca platform

Verplicht je deuren hebben moeten sluiten?
Compleet de omgekeerde wereld, maar de realiteit voor ondernemers in de horeca-branche.

Dat deed twee ondernemers uit Haarlemmermeer (CopyPartners & JACCS) bewegen om een functionele website te maken speciaal voor de horeca, waarin geen commissie wordt gevraagd en er geen kleine lettertjes zijn. Uiteraard wel toekomstbestendig; want als je iets doet, doe het dan goed!

Opgezet voor de horeca zonder investering
Etenbrengen.nl is er voor de horeca, gericht op ondernemers. Op de website vind je een lijst waar iedere horeca ondernemer zich kan presenteren op zijn of haar eigen manier, zonder investering. Uiteraard zorgen wij voor een snelle en klantvriendelijke website voor jouw klanten!

Kosten per transactie, geen % van jouw omzet
Ook is er een online bestelmogelijkheid, etenbrengen.nl faciliteert een transactie voor slechts € 0,50, ongeacht de grootte van de bestelling. Betalen kan per iDeal, of tijdens het afhalen.

Hoe ziet de toekomst van etenbrengen.nl er uit?
Op korte termijn worden opties toegevoegd aan de bestelmogelijkheid, zoals bestellen voor familie. Uiteindelijk willen wij als non-profit organisatie doorgroeien naar een landelijk horeca-platform, met functionaliteiten als; reviews, vacatures en ook tafels reserveren.

Benieuwd naar het online platform? https://www.etenbrengen.nl/