Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • AFestiVAL bij C-Bèta
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFestiVAL bij C-Bèta

21 juni - 13:30 - 17:30

Beter omgaan met materialen die we al hebben. In 2030 de helft minder grondstoffen gebruiken. En in 2050 een volledig circulaire economie. Dat is nodig om de wereld mooi te kunnen doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. Hoe? Dat zie, hoor en beleef je op het AFestiVAL. 
C-Bèta en Meerlanden nodigen leden van Ondernemend Hoofddorp uit voor dit evenement op 21 januari van 13.30 tot 17.30 uur. 
Hier maak je kennis met wat er allemaal met afval kan. Word je geïnspireerd door koplopers uit de circulaire economie en kun je leren van best practices van andere bedrijven.

Waarom? Welke componenten zitten er in ons afval? Hoe kunnen we deze geschikt maken voor hergebruik? Of al zodanig ontwerpen dat afval het begin van iets moois is? Met deze inzichten kunnen we handen en voeten geven aan de circulaire economie. En zo samen het voortouw nemen in de beweging vooruit in onze dynamische regio. Deze middag vindt plaats bij C-Bèta in Hoofddorp. C-Bèta is de Hub voor de Circulaire Economie met een expositie-, experimenten- en evenementenruimte om de nieuwe economie te versnellen en het nieuwe normaal te maken.

Wat gaan we doen?Interessante sprekers, inspirerende pitches en interactieve workshops die jou helpen de volgende stap te zetten (binnen jouw onderneming?). En natuurlijk een vrijmibo met lekkere en verantwoorde hapjes en drankjes.

Kom je ook?
Groeten, C-Bèta en Meerlanden

Klik hier om je aan te melden: c-beta.nl\afestival

 

 

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
13:30 - 17:30
Naam en bedrijfsnaamAantal deelnemers