Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Andere Blik op de Zaak
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Andere Blik op de Zaak

26 maart - 19:45 - 22:00

Het Cultuurgebouw organiseert jaarlijks samen met MeerBusiness dit unieke evenement voor ondernemers in Haarlemmermeer. Samen vieren wij de komst van de nieuwe lente, en bieden wij de ondernemers letterlijk een andere blik op ‘de zaak’, met boeiende sprekers en een gezellige borrel in een culturele omgeving. Ook leden van Ondernemend Hoofddorp zijn uitgenodigd.

Na Wilfried de Jong en Sacha de Boer staat er dit jaar niemand minder dan Foppe de Haan die bereid is gevonden om ons mee te nemen door zijn werkend leven.

Foppe de Haan, zijn voornaam is merkbeeld geworden en zijn achternaam symboliseert zijn karaktertrekken: trots en onafhankelijk, leidend en sociaal.
Landelijk bekend geworden door als trainer met Jong Oranje in 2006 en 2007 het EK te winnen, en door zijn langdurige en succesvolle trainerschap bij SC Heerenveen.

 

Wat Foppe de Haan zo’n uniek mens maakt is dat hij op een ingetogen, maar toch daadkrachtige manier mensen beweegt om het beste uit zichzelf te halen. In het kader van ‘Andere Blik op De Zaak’ vertelt Foppe ons over zijn werk als trainer, over teamwerk, over zijn manier van werken en motiverend leiderschap. Gezien Foppe’s enthousiasme en aansprekende voorbeelden zijn wij ervan overtuigd dat u daar ook iets van kunt opsteken voor uw eigen onderneming.

De deuren openen om 19.45 uur, en vanaf 20.30 uur kunt u luisteren naar Foppe de Haan. Het belooft een boeiende avond te worden, met vanzelfsprekend ook alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te klinken op de lente!

 

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
19:45 - 22:00
Kosten:
Zie boven

Locatie

Het Cultuurgebouw

Aanmelden

49 van 50 beschikbaar Andere Blik Op De Zaak De kosten die aan deze avond verbonden zijn, komen voor rekening van Ondernemend Hoofddorp.
Naam en bedrijfsnaamAantal deelnemers
INS1