Groei met ons mee!

Word nu lid
 • Home
 • Exclusief: workshop’s bij Pier K
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Exclusief: workshop’s bij Pier K

12 maart - 17:00 - 19:00

 

Altijd al willen leren acteren?

Zijn uw foto’s het net niet helemaal?

Of altijd al DJ willen worden?

Of leren zingen?

maar ook: Is het kunst of kan het weg?

Deze vijf workshops worden exclusief voor leden van Ondernemend Hoofddorp georganiseerd bij Pier K in Het Cultuurgebouw.
U kunt kiezen welke workshop u wilt volgen.

 

 

 

 • Workshop acteren
  Docent : Pieter van den Boort
  Als ondernemer moet je zelf ook wel eens acteren. Hoe is het om bijvoorbeeld een dief te zijn? An de hand van korte opdrachten gaan we aan de slag met situaties die zich voordoen in je winkel. Ook de samenwerking tussen collega s wordt hierin meegenomen. Situaties mogen zelf ingebracht worden. De workshop zal laagdrempelig gegeven worden en er is geen ervaring vereist.
 • Workshop Fotografie
  Docent : Minus Huynh
  Als ondernemer wil je uiteraard dat je bedrijf goed overkomt bij het publiek. Een mooie foto zegt vaak meer dan woorden en zinnen. Steeds meer ondernemers ontdekken daarom de kracht van Instagram. Maar wat zorgt nou voor een mooie foto? Waar moet je op letten? In de workshop leer je in een korte tijd tips en trucs van een reclame fotograaf.
 • Workshop : zang
  Docent: Barbara van Houten
  Tijdens deze workshop zang wordt op een ontspannen manier kennis gemaakt met de basisvaardigheden van het zingen. Op een laagdrempelige manier komen zaken aan de orde als ademhaling, klankkleur, resonantie en stemplaatsing. Bij deze workshop staan plezier en enthousiasme voorop en iedereen kan er aan mee doen. Ook die personen die altijd heel hard roepen ‘dat ze absoluut niet kunnen zingen!’ Aan het einde van de workshop studeren we met z’n allen een nummer in wat er voor zorgt dat alle deelnemers opgewekt en met een boost aan positiviteit de deur uit gaan.
 • DJ-workshop
  Docent Koen van Dijk
  Of je nou van De muziek van Martin Garrix houdt of van George Michael. Tijdens de DJ workshop leer je op een makkelijke informele manier te draaien als een DJ. Je hoeft geen noten te lezen of akkoorden te spelen. Je moet gewoon van muziek houden. Wij leren jou de DJ sets die de grote DJ’s gebruiken wat zij nou eigenlijk allemaal doen.
 • “Is het kunst of kan het weg” Workshop
  Docent Gerrit Blauw
  Bij deze workshop wordt er gewerkt aan een dadaïstisch sculptuur van materialen en objecten die hun waarde hebben verloren. Met oude apparaten, objecten en onderdelen construeren we nieuwe objecten. De workshop begint met het bijeenbrengen en kapot maken van de objecten om zo ruimte te maken voor iets nieuws. De deelnemers worden uitgenodigd zelf apparaten enobjecten mee te nemen maar dit is niet verplicht. Er zal worden gezorgd voor genoeg rommel om mee te werken. Deze workshop is geheel milieu-vriendelijk.

Het zal duidelijk zijn dat men zich voor deze workshops moet inschrijven.
Dan graag achter uw naam de volgorde van de drie workshops die u zou willen volgen.

Uiteraard kunt u maar één workshop volgen.

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Zie boven

Locatie

Het Cultuurgebouw
Raadhuisplein 3-9
Hoofddorp, 2130 AD
+ Google Maps

Aanmelden

Workshop PierK Eerst graag uw naam, dan de 3 workshops die u zou willen volgen. Het wordt er uiteindelijk maar 1.
Naam en bedrijfsnaamAantal deelnemers
Bertine Schröder, 1. Fotografie 2. Kunst1
Irene Linn, Linn in Business 1. Acteren, 2. Fotografie 3. Kunst1