Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Bijzonder Ondernemerscafé bij Masami
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijzonder Ondernemerscafé bij Masami

27 november - 17:00 - 19:00

Evenement Navigatie

Bijzonder Ondernemerscafé bij Masami

Op Beukenhorst-Oost werd afgelopen zomer een nieuw Aziatisch restaurant geopend: Masami. Het nieuwe restaurant is gevestigd op de begane grond van het voormalige kantoorgebouw aan de Polarisavenue 151. Een oase van rust midden in het hectische zakendistrict van Hoofddorp. Op 27 november houden wij hier ons Ondernemerscafé.

Bij Masami komt het beste van verschillende werelddelen samen. Kruiden en ingrediënten uit alle windstreken van Azië worden gecombineerd met het beste uit Europa. De gasten mogen een verscheidenheid aan culturen en tradities verwachten en kunnen een verrassende en gastronomische ervaring beleven. Aan de restaurantzijde is een prachtige overkapping aangebracht, zodat men ook heerlijk buiten kan zitten.

 

Het team van Masami staat onder leiding van chef-kok Thanurak Somchit. Zijn jarenlange ervaring in toprestaurants in onder andere Londen, Berlijn en op Ibiza is duidelijk te merken aan de hoogstaande en verrassende gerechten. Deze culinaire atleet legt de lat voor hemzelf én zijn -door hem persoonlijk samengestelde- team bijzonder hoog.
Tijdens het Ondernemerscafé kunt u zeker kennismaken met hetgeen de keuken van Masami te bieden heeft.

Maar we hebben tijdens het café ook nog iets bijzonders: een klein persoonlijk interview met René Moos, eigenaar van het gebouw van Masami, waar ook het hoofdkantoor van Basic Fit gevestigd is.

Wel graag even aanmelden.

Masami
Polarisavenue 151
Open van maandag t/m vrijdag van 12 tot 22 uur.
https://masami.nl

 

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Zie boven

Locatie

Masami
Polarisavenue 151
Hoofddorp,
+ Google Maps

Aanmelden

Ondernemerscafé Masami Een kennismaking met een bijzonder restaurant op Beukenhorst!
Naam en bedrijfsnaamAantal deelnemers
Auto Jip1