Bedrijfsbezoek Fort van Sinterklaas

In samenwerking met De Echte Sint presenteert Fort Noxx: Het Fort Van Sinterklaas. Sinterklaas en zijn Pieten hebben dit jaar ook het Fort Van Hoofddorp uitgekozen om te resideren. Op zondag 20 november nodigen Fort Noxx en Ondernemend Hoofddorp u en uw (klein)kinderen tussen 13.00 en 15.30 uur graag uit voor een geweldig bezoek aan de ambachtskamers van de Sint.

In het sfeervolle Fort van Sinterklaas word je als kind, maar zeer zeker ook als (groot)ouder, op magische wijze ondergedompeld in de wondere wereld van Sinterklaas. In het Fort krijgt de kleinste generatie een uniek inkijkje in de sprookjesachtig aangeklede residentie van de Goedheiligman en zijn gevolg. Niet alleen een genot voor het oog, ook voor de neus een ware beleving.

Bij een bezoekje aan het Fort worden er diverse thema kamers bezocht waar de pieten op dat moment druk in de weer zijn met de laatste voorbereidingen voor 5 december. Uiteraard zal een exclusief bezoek aan de grootste kindervriend niet ontbreken!

Naast een onvergetelijk inkijkje in het authentieke Fort van Sinterklaas zijn er gezellige activiteiten voor de kinderen die geheel in het teken staan van mooiste feest van het jaar. Ze kunnen volledig los gaan met hun creatieve knutselkunsten, en krijgen de gelegenheid om hun beste dansmoves te tonen! Daarnaast is er de spetterende Pietenparty met DJ Piet en de muzikale Trompetpiet!

Wel even aanmelden!

Datum

20 nov 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 15:30
QR code
Geen reacties om te tonen.