H’meers Ondernemers Congres

Het thema dit jaar is ‘Van Buiten naar Binnen’. Een thema dat je ruim kunt interpreteren geven en dat zien we terug als we kijken naar onze sprekers.

Jacco Vonhof, ondernemer en voorzitter MKB-Nederland, komt letterlijk en figuurlijk van buiten naar binnen. Na afloop van zijn verhaal kunnen er nog vragen worden gesteld. Andrea van de Graaf, zij haalt onder meer natuurlijke energie naar Haarlemmermeer. Mike Luijen, een geboren en getogen Hoofddorper, haalde zijn Spaanse medewerkers van buiten naar binnen. Amber Elisa de Clercq had een internationale baan, maar keerde terug naar het familiebedrijf toen haar vader plotseling overleed. Kortom, het zijn stuk voor stuk allemaal boeiende sprekers.

Ook onze burgemeester Marianne Schuurmans zal nog even aanwezig zijn.

Bart van Luijk, onze dagvoorzitter, is voor velen in Hoofddorp geen onbekende, omdat hij op ons congres al een aantal keren als spreker verraste. Het thema ‘Van Buiten naar Binnen’ is hem op z’n lijf geschreven.

Het congres wordt gehouden in de patio van het Claus Event Center. Aansluitend volgt de gebruikelijke netwerkborrel. Tot slot is er nog een mogelijkheid om in Restaurant BARRACA Rodizio Grill & Bar te blijven eten. Het congres en de borrel zijn gratis, maar blijven eten is dan wel voor eigen rekening. Bij het aanmelden kunt u aangeven of u blijft eten. Is wel zo fijn als we vooraf het aantal gasten door kunnen geven aan het restaurant.
LET OP: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Daarna is het op de avond zelf afwachten of er
nog plaats is. Uiteraard maken wij een wachtlijst op volgorde van binnenkomst.

Kortom, het Haarlemmermeers Ondernemers Congres 2023 is een evenement dat u absoluut niet mag missen!!!

Programma
15.00 uur ontvangst en registratie                                          

16.00 uur aanvang congres                                                           
18.15 uur aanvang aangeklede netwerkborrel
19.30 uur einde congres
Facultatief diner in Restaurant Baccara

Natuurlijk kan een evenement als het congres niet zonder sponsors. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat we weer op de financiële steun mochten rekenen van de gemeente Haarlemmermeer, het Haarlemmermeers Ondernemers Platform en onze zusterclub uit Nieuw-Vennep, de OVHZ.

Veel dank ook aan de overige sponsors:
Hartgerink en Klomp
SWDV Advocaten
Schenk Makelaars
Oostman Optiek
FIN Advocatuur & Fiscaliteit
Your Gift
Eventerim event & congresmanagement
ProScript Services

 

Datum

02 nov 2023
Verlopen!

Tijd

15:00 - 21:00
QR code
Geen reacties om te tonen.