H’meers Onder-nemers Congres

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

 

Het thema dit jaar is ‘Still going strong’
of in goed Nederlands: ‘Niet kapot te krijgen’….

Na twee jaar geen congres door corona, staat nu de negende editie alweer als een huis! De afgelopen weken konden onze leden en die van de OVHZ kiezen uit de sprekers die in het verleden op het podium hebben gestaan. Daar is een mooie lijst uit ontstaan. Onze sprekers dit jaar zijn:

Alexander van der Pijl – Dunweg Uitvaartzorg
Arco Koot – Kinderspeelparadijs het Speelkasteel, Trampolinepark JumpKids en HappyKids Kinderopvang
Bill van der Valk – Hotel Schiphol A4
Dirk Molenaar – boer en partner Koophuis Makelaardij
Lisa van Leeuwen-Snijders – Boekhandel Stevens
Marianne Schuurmans – Burgemeester Haarlemmermeer

Het congres wordt gehouden in het prachtig verbouwde en uitgebreide Hotel Schiphol A4 van de familie Van der Valk dat wordt gerund door Bill van der Valk. Het adres van het hotel is: A4 3, 2132 MA  Hoofddorp. Tegenwoordig is het hotel eenvoudig bereikbaar via Rijsenhout. Parkeren is gratis. 

Fijn om te melden is dat ook Rob en Emiel weer van de partij zijn. Tijdens het congres van 2019 hebben deze twee illusionisten/goochelaars ons al versteld doen staan van hun kunsten. Inmiddels hebben zij weer nieuwe trucs ontwikkeld.

Programma
15.00 uur ontvangst en registratie

16.00 uur aanvang congres
18.15 uur aanvang aangeklede netwerkborrel

Direct aansluitend aan de borrel bestaat de mogelijkheid nog even te blijven voor een speciaal voor ons samengesteld driegangendiner in het nieuwe sfeervolle restaurant van het hotel. Een echte aanrader!
De extra kosten voor het diner bedragen €35,00 inclusief tafelwater en 2 drankjes per persoon. Deze kosten komen voor uw eigen rekening en u dient zich hiervoor zelf vooraf aan te melden. Hierover later meer.

Natuurlijk kan een evenement als het congres niet zonder sponsors. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat we weer op de financiële steun mochten rekenen van de gemeente Haarlemmermeer en onze zusterclub uit Nieuw-Vennep, de OVHZ.

Veel dank ook aan de overige sponsors: 
BoekUwZending
Eventerim event & congresmanagement
Hartgerink en Klomp
ProScript Services
Rabobank Regio Schiphol
Schenk Makelaars
SWDV Advocaten
Tuincentrum Suidgeest
Your Gift Card

Het congres is dit jaar gratis toegankelijk voor leden van Ondernemend Hoofddorp en de OVHZ. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom, maar zullen wel worden uitgenodigd om lid te worden van een van de twee ondernemersverenigingen.

 

Datum

01 nov 2022
Verlopen!

Tijd

15:00 - 21:30
QR code
Geen reacties om te tonen.

Geef een reactie