Meer Jazz Festival

Op 1 en 2 juli komt het Meer Jazz Festival in volle glorie terug met zo’n 30 bands en acts. Mer informatie staat op de website van Meer Jazz.

Welke muziek je aan aanspreekt, op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli wordt iedereen op zijn of haar wenken bediend. Zo gevarieerd is het Meer Jazz Festival dat dan zich dan in en bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep afspreelt.

Enkele hoogtepunten van vrijdagavond zijn het Johnny Boston Quartet. Boston is een Engelse eerste klas oudestijl muzikant. Hij treedt op in de Jachtzaal van de Rustende Jager, evenals het kwartet van DSC-leider Bob Kaper. Buiten op het parkeerterreinzijn Wild Bill and the Invisible Men, bluesgigant Greg Izor, the Big Band Haarlemmermeer en als uitsmijter The Busquitos!

Op zaterdag is het smullen geblazen met de Jan Molenaar Big Band, Deborah J.Carter – die de Meer Jazz Prijs ontvangt, de Jazz Focus Big Band en BOOST! Met een spectaculair optreden met elementen van rock, blues, filmscore en jazz. Kortom, een veelbelovend Meer Jazz in nieuwe stijl!

 

Vanaf februari programmeren we weer onze maandelijkse cafés. Nieuw zijn daarbij de zomeredities van juli en augustus die in de open lucht in Fort Hoofddorp zullen worden gehouden. De International Big Band Competition is hopelijk dit jaar weer écht internationaal en staat in de agenda voor 15 oktober.

 

Datum

01 - 02 jul 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag
QR code
Geen reacties om te tonen.

Geef een reactie