Ontbijten tussen de bloemen

Inschrijven kan helaas niet meer…

 

Evenals vorig jaar zijn de leden van Ondernemend Hoofddorp samen met de leden van MeerBusiness Duin en Bollenstreek ’s ochtends in alle vroegte te gast bij het opbouwen van de praalwagens voor het Bloemencorso Bollenstreek.

Het is absoluut meer dan bijzonder om te ontbijten en te netwerken in de hal waar de stekers bezig zijn om de praalwagens met bloemen te versieren

Door de hyacinten, narcissen en tulpen die worden gebruikt is het Bloemencorso Bollenstreek het enige corso dat echt geurt. Het is Bloemencorso is inmiddels Unesco-erfgoed. Een bijzonder erfgoed dat elk jaar andere vormen aanneemt en weer van de grond af wordt opgebouwd.

Tijd: 8.00 uur aanvang ontbijt (inloop vanaf 7.30 uur)
Locatie: Tennishal De Klinkenberg, Rijksstraatweg 52 in Sassenheim
 

Het corso-ontbijt is het jaarlijkse netwerkmoment voor business partners en andere zakelijke relaties tijdens het steken van de praalwagens. Hoe bijzonder is het om te ontbijten en te netwerken in de hal waar de stekers bezig zijn om de praalwagens met bloemen te versieren? Een mooie gelegenheid om nieuwe zakelijke contacten op te doen, bestaande contacten te onderhouden én om alvast een indruk te krijgen van al het moois dat op corsozaterdag 20 april door de regio trekt.   Tijdens het ontbijt spreken gastheren Willem Heemskerk, voorzitter van het Bloemencorso Bollenstreek en Henk van Ewijk, voorzitter van de Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek iedereen kort toe. Ook is er een live-uitzending van Bollenstreek Omroep. 

 

Datum

18 apr 2024
Verlopen!
QR code
Geen reacties om te tonen.