Op bezoek bij …..

We krijgen een kijkje in de keuken van Schenk Makelaars.

Op 1 november 2020 zijn zij verhuisd naar de hun nieuwe pand aan de Taurusavenue 183 in Hoofddorp. De nieuwbouw, met als naam ‘Den Burgh Offices’, is zoveel mogelijk duurzaam en circulair. Het pand voldoet niet alleen aan de wensen van de gebruikers, maar zeker ook aan alle eisen van deze tijd.

Door de pandemie van de afgelopen twee jaar, is het er nooit van gekomen om het pand officieel te openen. Woensdag vieren we dan ook de opening én het 20/21 jarig bestaan. De officiële openingshandeling- zijnde het doorknippen van een lint bij de hoofdentree- zal worden gedaan door de burgemeester mevrouw Schuurmans.

Het programma is als volgt:
–          Tussen 16.00-17.00 uur ontvangst van de gasten
–          17.00 uur ontvangst van de burgemeester
–          17.15 uur openingshandeling en korte toespraak door de burgemeester

Daarna is er volop de gelegenheid om elkaar weer even te spreken onder het genot van een hapje en drankje. Ook leden van de OVHZ zullen aanwezig zijn, dus is het bedrijfsbezoek tevens ook een mooi netwerkevenement.

 

Schenk Makelaars is dé vastgoedexpert in de regio Haarlemmermeer – Schiphol. In meer dan 20 jaar hebben zij een groot en sterk netwerk opgebouwd. Zij beschikken over een eigen database en hebben een uitstekende kennis van de mensen, bedrijfs- en kantoorparken en (bouw)gronden. Iets waarvan de klant profiteert als zij hun partner in vastgoedzaken zijn!
“De kracht van ons team is onze nuchtere aanpak en persoonlijke service”, stelt Laurens Schenk. “En wij zijn altijd dichtbij.”

Datum

25 mei 2022
Verlopen!

Tijd

16:30 - 19:00

Locatie

Schenk Makelaars
Taurusavenue 183 Hoofddorp, 2132 LS
QR code
Geen reacties om te tonen.

Geef een reactie