Groei met ons mee!

Word nu lid

–> Giftcard Hoofddorp Winkelstad

Eet lokaal, koop lokaal en denk lokaal is de slogan die niemand is ontgaan lopend, fietsend of rijdend richting het centrum van Hoofddorp. Het winkelcentrum Hoofddorp Winkelstad doet er alles aan om de bestedingen binnen de gemeente te houden en zet daar groots op in. Want wat we lokaal besteden is goed voor onze eigen Haarlemmermeerse economie en daar plukken wij allemaal de vruchten van.
Sinds kort is er dan ook een Hoofddorp Winkelstad Giftcard die zowel online als bij Boekhandel Stevens kan worden aangeschaft. Leuk om weg te geven en jouw Hoofddorpse ondernemer te steunen en nog leuker om te ontvangen natuurlijk!

De giftcard is te besteden bij een goot aantal lokale winkels en je betaalt er eenvoudig mee. Precies datgene wat je wilt uitgeven, wordt tot op de cent nauwkeurig digitaal van de kaart afgehaald, het restant kun je bij een andere ondernemer besteden of nog even bewaren tot een volgende keer.

Geef jouw werknemers het lokaalste cadeau!

Omdat wij elkaar allemaal graag willen steunen is het geven van een lokaal cadeau eigenlijk een must. Bij Boekhandel Stevens is de giftcard te koop en via de webshop van Hoofddorp Winkelstad. Je kunt het bedrag kiezen en ook de keuze maken voor het aantal giftcards. Uiteraard ontvang je keurig een factuur. Na de online betaling worden de giftcards per post verstuurd. Bestel je ze liever persoonlijk of heb je een vraag, dan is een mail sturen naar info@hoofddorpwinkelstad.nl voldoende, een antwoord laat nooit lang op zich wachten.

Online saldochecker
Ook het saldo checken is gedacht, deze kun je online inzien, zodat je precies weet wat je nog te besteden hebt in Hoofddorp Winkelstad.

 

Tot snel in Hoofddorp Winkelstad,
want daar koop, eet en denk je lokaal!