Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * Intertraining lanceert schoonmaakbedrijf

* Intertraining lanceert schoonmaakbedrijf

inter

 

De directie van Intertraining, brandveiligheidspartner uit Nieuw-Vennep, start een eigen schoonmaakbedrijf. Dat heeft zij bekend gemaakt tijdens de Mosselparty, een lokaal netwerkevenement waar zij hoofdsponsor van is. Onder de naam Intercleaning biedt zij in de regio Haarlemmermeer betrouwbaar en betaalbaar schoonmaakwerk aan waarbij enkel biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen worden gebruikt. De directie speelt hiermee in op de steeds groter wordende vraag naar schoonmaakdiensten.

 

Vraag naar professionele schoonmakers groot
De directie merkt zowel vanuit de particuliere als de zakelijke markt een grote vraag naar betrouwbare en professionele schoonmakers. Amber Kempers, directeur van Intertraining en Intercleaning: “Niet alleen in persoonlijke kring, maar ook bij onze klanten en andere relaties bestaat die behoefte. Vaak worden goede contacten via-via aan elkaar doorgegeven en zijn vakkundige schoonmakers moeilijk te vinden. Daar liggen kansen.”

Betrouwbaar en vakkundig
De schoonmaakdiensten worden uitgevoerd onder leiding van Michael Brouwer, wie al jaren schoonmaakt bij Intertraining. Kempers: “Wij willen enkel in zee gaan met schoonmakers die vakkundig zijn en bovenal, waar we op kunnen vertrouwen. Zowel zakelijk als privé hebben wij goede ervaringen met de schoonmaakdiensten van Michael en weten hoe betrouwbaar hij is. Samen zijn wij Intercleaning begonnen zodat we deze diensten op grotere schaal aan kunnen bieden.”

Foto: Amber Kempers maakt de nieuwe activiteit van Intertraining bekend