Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid

Contactpersoon: Ben Perdaan
Telefoonnummer: 0615006252
Email: pr@ovhz.nl
Branch: Organisatie advies mkb, Zakelijke dienstverlening

Ondernemer en op zoek naar aansluiting? Kom netwerken en de sfeer proeven bij de Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid. De OVHZ is een actieve vereniging die sinds 1975 bestaat en ruim 270 leden telt. Behalve netwerkbijeenkomsten vindt u hier alle ondernemers informatie over de regio Haarlemmermeer Zuid. Immers zijn we samen sterker om op grotere schaal belangrijke zaken voor elkaar te krijgen in een economisch sterke regio. Wij houden u op de hoogte van onze werkzaamheden via nieuwsbrieven en een jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die in de maand april wordt gehouden.

Leden van de OVHZ hebben graag contact. Daarom organiseren wij regelmatig bijeenkomsten. Tijdens een ongedwongen borreluurtje of evenement kunnen OVHZ-leden – maar ook niet-leden die in onze vereniging zijn geïnteresseerd – met elkaar en met het bestuur van gedachten wisselen.

Wat biedt de OVHZ? De samenwerking met het HOP (Haarlemmermeers Ondernemers Platform) zorgt voor een goede informatie stroom en connectie met de gemeente en de andere ondernemersverenigingen in Haarlemmermeer. Door onze reguliere contacten met de Gemeente Haarlemmermeer, Kamer van Koophandel, Dorpsraad en Verkeersgroep Nieuw-Vennep en landelijke koepelorganisaties, proberen wij zaken tot stand te brengen, die voor de ondernemers in Haarlemmermeer Zuid van belang zijn,

Als partner van het MKB behartigen wij de belangen van individuele leden als dat nodig is. Dan bemiddelt de OVHZ met resultaat.