Groei met ons mee!

Word nu lid
36-37 Kennis en Spijs foto 1

Misdaad loont niet…. , benadrukte John van den Heuvel

Donderdag 24 mei stond weer in het teken van Kennis & Spijs, de bijeenkomst waarin binnen het  netwerk van Ondernemend Hoofddorp een platform wordt geboden aan jonge en jong-gevestigde ondernemers.

Kennis & Spijs, een initiatief van Jong Ondernemend Hoofddorp, kende  een avondvullend programma. Gastheer was de Rabobank Regio Schiphol; Letty Brand en haar collega stonden daar rond 18.30 uur klaar om de eerste deelnemers te verwelkomen. De Broodjesshop tekende voor een goed verzorgde maaltijd en toen was het tijd voor gastspreker John van den Heuvel, crimewatcher, misdaadverslaggever en tv-persoonlijkheid. Hij deed iets, wat zelden  op een dergelijke bijeenkomst gebeurt: hij trapte liefst 15 minuten eerder af dan oorspronkelijk gepland. Na een korte introductie over wat hem dagelijks bezighoudt, nam hij de aanwezigen mee naar de wereld van motorbendes, georganiseerde misdaad een cybercrime. En kwam daarbij –gelukkig – tot de eindconclusie: Misdaad loont niet.

Na afloop was er uiteraard gelegenheid om na te praten. Daarbij bleken de ruim 40 deelnemers, afkomstig uit diverse branches,  het roerend eens: een succesvolle Kennis & Spijs-avond. Namens het platform Jong Ondernemend Hoofddorp: Dank aan iedereen die deze bijeenkomst mogelijk heeft gemaakt. En natuurlijk tot ziens bij de volgende Kennis & Spijs-ontmoeting.