Groei met ons mee!

Word nu lid

* MKB Groeiborrel

NIEUW INITIATIEF VAN MKB AMSTERDAM

MKB Groeiborrels voor en door groeiende ondernemers iedere 3e donderdag van de maand.
Tevens bekendmaking van het Product van de Maand

Kom op donderdag 16 januari naar de
MKB Groeiborrel in Café Wildschut!

Tijdens de Dag van de Ondernemer is MKB Amsterdam gestart met de verkiezing van het Product van de Maand.

Bart Drenth, bestuursvoorzitter van MKB Amsterdam: “We willen producten uit de Metropoolregio Amsterdam in het zonnetje zetten”. Producten die iets bijzonders betekenen voor hun klanten en uitblinken in creativiteit, innovatie, duurzaamheid en vakmanschap. We willen ondernemers inspireren en stimuleren in de (verdere) ontwikkeling van hun producten.

Eerste winnende product: Uitjes met Appelstroop

De Amsterdamse ondernemer Oos Kesbeke kreeg uit handen van Bert Bos van de HvA, initiatiefnemer en voorzitter van de Werkgroep Groei, de oorkonde voor het eerste winnende product: Uitjes met Appelstroop. Oos treedt tevens toe tot de vakjury. 

 

Kom naar de maandelijkse MKB Groeiborrel in Café Wildschut!
Ben jij ondernemer in de Metropoolregio Amsterdam en wil je kennis en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers, noteer dan alvast elke derde donderdag van de maand in jouw agenda; met de aftrap op 16 januari 2020. Ben jij er ook bij?!

Voor alle ondernemers die even stoom willen afblazen, ideeën uitwisselen, informatie delen of gewoon gezellig netwerken.

Met ingang van 16-01-2020, zal deze borrel op elke 3e donderdagmiddag van de maand (met uitzondering van augustus) worden gehouden in Café Wildschut.

Tijd:       17.30 – 19.30 uur
Locatie: Café Wildschut, Roelof Hartplein 1-3

De toegang is vrij; drankjes zijn voor eigen rekening, maar Wildschut trakteert op een rondje bitterballen.
Tevens is het mogelijk om na afloop een hapje (de zgn. “Groeihap”) te blijven eten tegen een vriendelijke prijs.Tot 16 januari!
MKB Amsterdam