Groei met ons mee!

Word nu lid
2 Sacha de Boer fotografie Bente Hilkens

Prachtige avond met Sacha de Boer

Het ondernemersevent Andere Blik op de Zaak beleefde dinsdag 27 maart jl. zijn tweede editie met voormalig NOS nieuwslezeres en tegenwoordig succesvol fotografe Sacha de Boer. Georganiseerd door Het Cultuurgebouw in samenwerking met MeerBusiness , luisterden circa 200 ondernemers uit de regio en leden van Ondernemend Hoofddorp geboeid naar Sacha’s zeven stappen in succesvol ondernemen. Sacha vertelde boeiend en grappig over haar prachtige carrière maar ook over de onzekerheden van het zelfstandig ondernemen geïllustreerd met prachtige foto’s die zijn maakte tijdens haar veel reizen en portretten van bekende Nederlanders.

Na haar optreden konden liefhebbers met Sacha op de foto en was ze de hele avond aanwezig om na te praten en vragen te beantwoorden. Het was mogelijk om haar boeken te kopen en Sacha signeerde die met veel plezier. In de Jan Gras Foyer in Het Cultuurgebouw was ruimschoots gelegenheid om elkaar te ontmoeten en nat te praten onder het genot van een hapje en een drankje en live muziek. Tijdens het jaarlijkse Andere Blik op de Zaak wordt gezamenlijk de start van de lente gevierd met nieuwe ideeën om ondernemers daarmee letterlijk een andere – culturele – blik op de zaak te bieden. Kunst en cultuur daagt je uit je blik te verruimen, met een andere blik naar de zaak te kijken. Het Cultuurgebouw is ervan overtuigd dat het hiermee grote meerwaarde biedt aan niet alleen ondernemers maar aan alle inwoners van gemeente Haarlemmermeer. De datum voor de volgende Andere Blik op de Zaak is reeds bekend: donderdag 21 maart 2019. We nodigen alle ondernemers uit om deze datum alvast in de agenda te noteren.


Andere Blik op de Zaak werd financieel mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van Hesselink Koffie, SWDV Advocaten, GTZD, Promo-Groep en Ondernemend Hoofddorp.