Groei met ons mee!

Word nu lid

* Staken met boekhandel Stevens

Vrijdag 15 maart staken de leraren van de basisscholen. Maar wie vermaakt de kinderen die dag? Nou…. Boekhandel Stevens!

De hele dag is het een ‘Ikdraagvandaagdeonderbroekvanmijnvader-dag en houden we een wiezijnvaderheeftdemooisteonderbroek-verkiezing’*

 

 

8.59 uur Vroege vogels opgelet! Kraai als een haan vlak voordat de winkel opengaat en krijg een beloning!

Om 9.01 uur hebben we vollemondvoorlezen. Met een krentenbol in je giechel kun je luisteren naar een stukje uit ‘De wraak van Lorre’. Onze voorlezer Ellis heeft gelukkig geen volle mond!

Om 10.03 uur Pop up-band met eigen instrument en nep-dirigent! We knutselen eerst allemaal een instrument (neem je een leeg conservenblik of lege keukenrol mee?) Daarna gaan we met z’n allen muziek maken.

Om 11.17 uur spelen we Annemaria Boekboek! Kijken of jij een standbeeld na kunt doen als we naar je kijken en zo de overkant kunt behalen. Sluipen maarrrrrr! Prijs: een Boekenbon van € 7,50!

Om 13.13 uur kom je langs voor onze ‘spring tien keer over een vergiet, mekker iedere keer als een andere geit-activiteit’. Niks te winnen, behalve chaos en een schaterlach 🙂

Om 14.36 uur Wereldrecordpoging Fortnite-dansjes. Oefen thuis alvast je lievelingsdansje, want we gaan helemaal los met zijn allen!

Om 15.57 uur gaan we jodelen met Dummie de Mummie! Au au jodeladi au au jodeladi!

Om 16.46 uur dé minimoppentrommel. Kom op een krukje staan en vertel je leukste mop! Je mag ook publiek zijn.

* De onderbroek van je vader is geheim en privé. Daarom is het ook hartstikke spannend om die te dragen. Pak voor de zekerheid een schone onderbroek, want de onderbroek van je vader is niet alleen groter dan die van jezelf, hij stinkt ook erger. Tip: gebruik bretels tegen het afzakken. Iedereen mag op de foto, de winnaar wint met die foto een week lang een ereplekje op de kassabalie!

Veel van deze gekkigheidjes komen uit ‘Streepjescode Blauw’ van Tosca Menten.
Tosca is één van onze kinderboekenhelden en beroemd van de Dummie de Mummie-boeken.