Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • * Succesvol ontbijt ‘Brood op de plank’

* Succesvol ontbijt ‘Brood op de plank’

Het ontbijt Brood op de Plank 8 is een gezamenlijk initiatief van AM match, RIBW K/AM, GGZinGeest en Ons Tweede Thuis.

De 4eBrood op de Plank bijeenkomst was wederom een succes. Werkgevers en kandidaten die op zoek zijn naar werk hebben elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoet. Dit keer was de bijeenkomst in het Marriott Hotel Hoofddorp, die ook het heerlijke ontbijt verzorgde.
Namens het Marriot heette Tijn vd Sande ons welkom.

Pitch door bedrijven & een kandidaat
Na de opening door Ap Reinders van de gemeente Haarlemmermeer deelden twee werkgevers hun ervaringen met het in dienst nemen van kandidaten vanuit de Participatiewet. Jim Leijenaar van Pier-K was de eerste werkgever en de tweede werkgever was Dedmer Simons van ParticipatieDirect, die hun ervaringen deelden en vooral de aanwezigen inspireerden.

Bastiaan Koehof pitchte zichzelf als kandidaat.  Ondanks de spanning vooraf – en als kandidaat is het een stuk spannender – ging het hem heel goed af. Zelfs zó goed, dat hij aan het eind van de bijeenkomst heel trots de aanwezigen kon vertellen dat hij een baan heeft bij AW groep. Wat een succes!

Matchen & Succes
Na het officiële deel was er voldoende gelegenheid om te matchen tussen werkgevers en de kandidaten. De kandidaten waren volop aan het netwerken. Ook als er geen rechtstreekse match was dachten de vertegenwoordigers van de aanwezige werkgevers mee over het realiseren van een werkplek. Ze gaven tips en waren bereid om hun eigen netwerk voor de werkzoekende kandidaten in te zetten.
Het was een mooie ochtend om op terug te kijken.

Het volgende event van Brood op de Plank zal plaatsvinden in juni 2019.

Voor meer info:  www.ontbijtbroodopdeplank.nl