Meer Kunst en Lijsten

Meer Kunst en Lijsten is gespecialiseerd in het maken van lijsten op maat. Jij bepaalt! Wordt het een houten- of aluminium lijst? Of wil je juist modern of klassiek? Vrijwel alles is mogelijk. In een persoonlijk adviesgesprek bepalen wij samen welke lijst het beste geschikt is voor het werk dat je wilt laten inlijsten. De… Lees verder Meer Kunst en Lijsten

ZIEN

Altijd een mooie, stijlvolle bril willen hebben met de beste glazen? Of liever de modernste contactlenzen of die leukste kinderbril? Dan is er maar één opticien waar je naartoe kan gaan… ZIEN. Sinds 2005 zijn wij “ het” adres voor het beste advies. Oja, en natuurlijk voor de lekkerste koffie.

Kruyt BV

Groothandel voor bouw & industrie. Specialist in gereedschappen, ijzerwaren, hang- en sluitwerk & PBM.

Just More Gifts

Voor elk moment een geschenk, Just More Gifts produceert allerlei gepersonaliseerde fotogeschenken: Foto 3D in glas, foto op hout, foto op graf, foto op spiegel, geschenkpakketten, drankpakketten en nog veel meer geschenken.

Decrowear & Gifts bv + Macronstore Noordwijkerhout

Wij zijn een familie bedrijf die gespecialiseerd is in Bedrijf/werk/promotie en Sportkleding. Wij hebben intern een eigen drukkerij waar wij alle kleding zelf bedrukken of borduren van uw bedrijfslogo. Verder zijn wij 1 van de 3 Macron-stores in Nederland. Macron is een opkomend sportmerk in Nederland. Wij kunnen bijna alle verschillende soorten sporten voorzien van… Lees verder Decrowear & Gifts bv + Macronstore Noordwijkerhout

Stichting Ondernemers Hoofddorp Centrum

Hoofddorp Winkelstad is het bruisende hart van Haarlemmermeer waar winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden. Het winkelcentrum heeft een prachtige mix van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Het Centrum is compact, compleet en wordt steeds groener. En niet onbelangrijk: het parkeren is ruim en voordelig!