Eventerim, Event- & Congresmanagement

Ik ben een zeer ervaren freelance eventmanager. Met oog voor de grote lijnen én kleine details, maar vooral aandacht voor mensen. Met ruim 30 jaar ervaring in de hospitality- en evenementenbranche, waarbij ik nauw betrokken of verantwoordelijk was voor zo’n 1.575 meetings & events, ondersteun ik je graag bij de vormgeving, productie en realisatie van… Lees verder Eventerim, Event- & Congresmanagement

Event Center Fokker

EVENT CENTER FOKKER Unieke locatie met vele mogelijkheden Een intieme familiereceptie, een bruiloftsfeest, een productdemonstratie, een personeelsfeest voor 600 mensen, een babyshower of een beursevenement, Event Center Fokker uit Hoofddorp beschikt over een schitterende locatie en een ervaren team van enthousiaste specialisten om ook van uw evenement een onvergetelijke happening te maken.

Meerlive Festival

Het leukste meerdaagse festival van Haarlemmermeer. Meerlive bestaat al ruim 20 jaar en wordt jaarlijks in het centrum van Hoofddorp georganiseerd door een grote groep vrijwilligers. Met ruim 30.000 bezoekers en 3.000 vipgasten per jaar is het een uitgegroeid tot een feest waar je gewoon MOET zijn geweest!

Fort NOXX

Midden in Hoofddorp ligt naast de molen “De Eersteling” het Forteiland uit 1904. Kom heerlijk lunchen, borrelen, dineren, feesten, trouwen, vergaderen in FORT NOXX, dé nieuwe uitgaansgelegenheid van Haarlemmermeer. Wij beschikken over een Brasserie, feestzaal, vergaderzalen, openluchttheater, wijnbar en diverse (overdekte) terrassen.

ProScript Services

Vindt u tekst schrijven een hondenbaan? Een verkeerde toon, teksten die niet lekker lezen…… Best lastig. Het goede nieuws is dat u alleen maar ProScript Services hoeft te bellen. Directeur/ eigenaar Bertine Schröder staat te boek als de ‘leuke dingen specialist’. ProScript Services biedt een compleet pakket op het gebied van communicatie, in diverse vormen… Lees verder ProScript Services