EXPO Greater Amsterdam

Verrassend – dat woord valt vaak bij EXPO Greater Amsterdam. Deze bijzondere locatie met een industriële uitstraling, nabij Schiphol en Amsterdam, is met een vloeroppervlakte van 24.000 m2 geschikt voor alle soorten beurzen en evenementen. Het voorste gedeelte van de locatie is uitermate geschikt voor congressen tot 350 personen en uit te breiden voor grotere… Lees verder EXPO Greater Amsterdam

Promotionalz by Brinxx

Promotionalz heeft ruime ervaring in het vinden van de juiste relatiegeschenken voor iedere gelegenheid. Ook leveren en bedrukken wij in eigen huis uw promotionele (sport)kleding, cadeau en kerstpakketten. Uiteraard allemaal voorzien van uw eigen logo en/of uiting.

Be Ink

De afgelopen jaren is onze dienstverlening steeds breder geworden. Boeken, DM-campagnes, verpakkingen, POS materialen en Sign&Display. Traditionele gedrukte of geprinte materialen, waar mogelijk gecombineerd met innovatieve digitale toepassingen, zoals websites, webportals of apps. We willen niets liever dan samen met u opvallende en vindingrijke producten ontwikkelen. Nieuwsgierig? Daag ons uit!

Copy Partners bv

Wij zijn CopyPartners, een meer dan ervaren partner om jouw naamsbekendheid te vergroten en je relaties te versterken door middel van print producten, promotionele producen en diensten. Wij zijn enthousiast, open en de verbindende factor tussen jou, jouw medewerkers en klanten. Die bruggen slaat CopyPartners, tussen jouw doel en de mogelijkheden. Wij blijven je altijd… Lees verder Copy Partners bv

NumberNineDesign

NumberNineDesign is een full service vormgevingsbureau gevestigd te Hoofddorp. Al meer dan 20 jaar geven we vorm aan de meest uiteenlopende opdrachten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Korte lijnen en snel schakelen is de onder andere de kracht van ons compacte bureau. Persoonlijk contact is vanzelfsprekend. Neem contact op voor een afspraak!