Groei met ons mee!

Word nu lid

* De Techniek van de Participatiewet

Overweegt u om iemand met een arbeidsbeperking een kans te geven in uw bedrijf, maar weet u niet nog niet hoe dat precies werkt? En bent u benieuwd wat het toevoegt aan uw bedrijf? Kom dan naar de workshop van AM match op 12 maart van 16.00 tot 18.00 uur. In twee uur praten zij u volledig bij. Aan het eind van de workshop heeft u een goed beeld van wat er mogelijk is in uw bedrijf en wat het u oplevert.

Locatie: AM match, Wijkermeerstraat 36, Hoofddorp

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is eigenlijk een arbeidsbeperking en wat kan ik ermee in mijn bedrijf?
  • Hoe zit het eigenlijk met al die regelingen waar ik wel van hoor? Participatiewet, Wajong, SW (Sociale Werkvoorziening) en dagbesteding.
  • Hoe kom ik dan aan een waardevolle nieuwe kracht?
  • Wat zijn de financiële aspecten waar ik gebruik van kan maken?

 Interesse? Meld u aan via info@ammatch.nl.

Tot dan!