Groei met ons mee!

Word nu lid
  • Home
  • Nieuws
  • 21 september: ZP-Net organiseert Ondernemersmarkt

21 september: ZP-Net organiseert Ondernemersmarkt

Voor de consumerende ondernemer en de ondernemende consument

ZP-NET Haarlemmermeer organiseert op Zaterdag 21 September de eerste Ondernemers-markt in Haarlemmermeer voor particulieren en ondernemers uit de gehele regio.

Alle ZZP-ers uit Haarlemmermeer wordt de gelegenheid geboden hun producten en diensten te presenteren en relaties uit te nodigen naar de passage van het Cultuurgebouw in hartje Hoofddorp te komen, voor een bijzondere aanbieding. De markt biedt de ondernemer immers de unieke kans om op één dag met tientallen potentiële klanten contact te hebben.

Op en rond de markt wordt van alles georganiseerd om het de bezoekers naar het zin te maken en zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Naast de 60 tot 90 deelnemende ondernemers, zullen mogelijk ook de bedrijven binnen het Cultuurgebouw van zich laten horen, wordt er gezorgd voor de inwendige mens, vallen er mooie prijzen te winnen en zal er de uitreiking van diverse Ondernemersprijzen plaatsvinden. De markt is gratis te bezoeken.

Via de gedrukte media en social media zal dit evenement ruimschoots onder de aandacht gebracht worden aan alle bewoners binnen Haarlemmermeer maar ook in de aangrenzende regio’s. De Gemeente zal haar kanalen openzetten en ook worden alle ondernemersverenigingen gevraagd mee te helpen bij de promotie. Op de ochtend van het evenement zal er ook nog geflyerd worden in het centrum van Hoofddorp en Nieuw- Vennep.

De Ondernemersmarkt duurt van 11:00 tot 17:00. Er kan een kraam of statafel gehuurd worden v.a. € 59 excl. Btw. De kraam mag gedeeld worden met een collega-ondernemer. Er kan nu al gereserveerd worden op: www.zpnet.nl/beurs, dus wacht niet te lang. Op Donderdag 13 Juni wordt er een deelnemersavond georganiseerd voor de laatste info, om kennis te maken met de andere deelnemers en het toekennen van de plaatsen.