Groei met ons mee!

Word nu lid
Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

februari 2020

Breikers Café

24 februari - 17:00 - 19:00

Breikers helpt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam resultaatgericht bij hun transitie naar slimme & duurzame mobiliteit en logistiek. De bijeenkomst wordt gehouden in samenwerking met de Rabobank Regio Schiphol. Binnenkort meer informatie.   Datum en tijd nog even onder voorbehoud.   

Meer weten »
maart 2020

Haarlemmermeer on Stage

3 maart - 12:00 - 17:00

Beroepsoriëntatie voor ruim 850 vmbo-leerlingen. Een mooie gelegenheid om de arbeidsmarkt van de toekomst te ontmoeten. Graag uitnodigen wij alle ondernemers uit om mee te doen door het tonen van alle mooie beroepen binnen uw organisatie. Hét lokale project vóór Haarlemmermeer dóór Haarlemmermeer, een samenwerking tussen onderwijs, gemeente en ondernemers. Onderstaande trailer laat u in een 3 minuten zien wat de bedoeling is: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=9Nsn7yoUwMQ   Hoe werkt het? Tijdens Haarlemmermeer On Stage op dinsdag 3 maart 2020 in de Van Zantenhal…

Meer weten »

Bedrijfsbezoek Master Totaalinrichting

17 maart - 17:00 - 20:00

Op bezoek bij de gebroeders Van den Brink! In combinatie met diverse oude ambachten! Binnenkort volgt meer informatie.     Datum en tijd nog even onder voorbehoud.

Meer weten »
Gratis

Ondernemerscafé Tijnes

31 maart - 17:30 - 19:30
Tijnes,
Arnolduspark 3
Hoofddorp, 2132CR
+ Google Maps

Afhankelijk van hoe onder andere de verbouwing loopt, hebben we op dinsdag 31 maart een Ondernemerscafé bij Tijnes in Hoofddorp. "Maar klaar of bijna klaar, we ontvangen graag onze mede-leden", zegt Martijn. Martijn Klaessen heeft De Wissel overgenomen en gaat daar een ouderwetse 'dorpskroeg' van maken. Het recept van het Ondernemerscafé is bekend: eerste drankje van Ondernemend Hoofddorp, de hapjes van Tijnes en de rest is voor eigen rekening. Wel graag even aanmelden!

Meer weten »
april 2020

Meer Jazz Café Business Edition

19 april - 15:30 - 18:00
Skybar Corendon Village Hotel,
Schiipholweg 275
Badhoevedorp,
+ Google Maps

Stichting Meer Jazz en Ondernemend Hoofddorp vragen u vriendelijk om zondagmiddag 19 april 2020 van 15.30 tot 18.00 uur te reserveren in uw agenda voor het bijwonen van het Meer Jazz Café Business Edition. Deze Edition zal plaatsvinden in de Skybar van het Corendon Village Hotel (Schipholweg 275, Badhoevedorp). Bernt Schneiders - voormalig burgemeester van Haarlem, directeur VSB fonds en voorzitter van Stichting Bevrijdingspop Haarlem - zal om 16.00 uur iets vertellen over het belang van een goed cultureel bestel…

Meer weten »